tisdag, februari 11, 2014

Vilken skitdag!

Ja, igår var det en ren skitdag för mig. Först så vaknar man med den känslan, men som sagt beställde ju väskan och då kändes det bättre. Men sen så skulle jag baka lite, för det första som råkade jag hälla ut den första smeten på bordet. Sen gjorde jag en ny, men det blev bara skit! Men tänkte att jag gör klart de iallafall, gjorde en rulltårta. Gjorde smörkräm såg lite sådär ut, sen när vi skulle testa den. Den gick i soporna direkt, smörkrämen smakade bara smör och den va inte alls god! Maten blev ju dock lyckad, men de va väl bara för att det var en färdig kryddpåsen med chili con carne.

Sen så kom ju älsklingen hem, vi käkade och jag väntade spänt på min present som jag blivit lovad. Då kröp det fram att han hade glömt bort det helt igår. Så då blev man ju lite besviken, så var rätt deppig igår. Så det var bara direkt i sängen så dagen skulle ta slut!

Idag känns det lite bättre, mamma kommer hit om ca 30 minuter. Då ska vi in till Kalmar, hon hade inte så mycket kunder idag så vi sa att vi skulle in å kolla lite. Får se om man hittar något till min älskling tills på fredag då det är alla hjärtans dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar