torsdag, mars 21, 2013

Ostbröd med smak av omelett

Tänkte lägga ut ett recept som jag gjorde i förrgår, nu när det ändå toksnöar hos mig! Usch kan det inte försvinna så våren och sommaren kan komma istället!

Ostbröd

• 3 ägg
• 125 gr keso
• 1 ½ dl riven ost
• Salt & peppar

Sätt ugnen på 175 grader, hårdvispa äggvitorna (ha i lite salt så går det snabbare och blir hårdare)

Mosa ihop keson och äggulorna med en mixer eller en sked. Rör i den rivna osten och krydda sedan med salt och peppar, vill man så kan man krydda med något mer. Vänd försiktigt ner den vispade äggvitan och klicka ut smeten på en plåt med bakplåts papper, Tänkt på att brödena flyter ut under gräddningen.

Grädda i ca 20 minuter tills de fått fin gyllenbrun färg!



Dessa var jättegoda bara som de är, de smakar omelett med en konsistens som en ugnspannkaka. Smarrigt värre!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar